perjantai, 11 kesäkuu 2021 09:15

FC Kiisto valmiina kotiavaukseen – vieraaksi saapuu IK Myran

FC Kiisto ei saanut avattua kauttaan voitolla, kun VPS Akatemia vei tasaisen pelin nimiinsä numeroin 2-0. Nyt on edessä uusi mahdollisuus, kun perjantaina vieraaksi saapuu IK Myran. Ottelu käynnistyy Elisa Stadionilla klo 19:00.

FC Kiiston kauden avaus oli tuloksellisesti heikko, mutta pelissä oli myös hyviä elementtejä. Nyt nuo ovat hyvät asiat on saatava näkymään tulostaululle, jotta kauden ensimmäinen voitto näkee päivänvalon. Perjantai-iltaan onkin kovat odotukset, kun edessä on kauden ensimmäinen kotipeli. Vastustajaksi saapuu IK Myran.

IK Myran nousi viime kauden päätteeksi Nelosesta Kolmoseen vakuuttavalla tavalla voittaen 11 ottelustaan peräti kymmenen. Kolmosessa taso on kuitenkin huomattavasti kovempi, joten on mielenkiintoista nähdä, miten joukkue kykenee pärjäämään sarjaporrasta ylempänä. IK Myranille perjantain ottelu on kauden avaus, joten mitään vertailupohjaa ei vielä ole.

Se on varmaa, että Kiiston pitää kotona pystyä voittamaan jokainen sarjan joukkue, mikäli keltamustat mielivät pelata sarjan voitosta. 

FC Kiistolla on muutamia loukkaantumisia perjantaille, joten kokoonpano elää. Kuitenkin VPS Akatemia -peliin nähden mukaan saadaan pari tärkeää palasta, jotka varmasti tuovat varsinkin hyökkäyspäähän lisää virtaa. Maalihanat on perjantaina saatava auki ja mieluiten vielä useamman osuman voimin. 

IK Myran on tuttu vastustaja viime talvelta futsalin puolelta. Tuolloin molemmat pelit menivät Kiiston nimiin. Nyt laji vaihtuu, mutta toivon mukaan tulokset pysyvät vastaavina.

Peli käynnistyy Elisa Stadionilla klo 19:00. Luvassa on todella upean aurinkoinen ilta, joten mikä onkaan sen parempi sää nauttia futiksesta. Lippuja on myynnissä portilla ja hinta on 5€ / kpl.