keskiviikko, 23 kesäkuu 2021 10:08

FC Kiisto saa vieraakseen Kaskö IK:n – ottelu käyntiin klo 19:00

FC Kiisto on kahden ottelun voittoputkessa, joten kauden avauksesta tullut tappio on nollattu täydellisellä tavalla. Nyt hakusessa on kolmas perättäinen voitto!

Viime ottelussa keltamustat taistelivat vakuuttavalla tavalla voittoon aina vaikeassa Korsnäsissa. Kentällä oli totutun kova tuuli, joka vaikeutti pelaamista. Avausjaksolla vastatuuleen pelistä ei meinannut tulla mitään ja Korsnäs lähti tauolle 1-0-johdossa. Toisella jaksolla takana oli myötätuuli ja se näkyi tulostaululla. Neljä maalia vastustajan reppuun ja pisteet kotiin vakuuttavalla 4-1-voitolla.

Nyt palataan jälleen kotiyleisön eteen, kun vieraaksi Elisa Stadionille saapuu Kaskö IK. Joukkue on tuttu toukokuun lopusta, jolloin FC Kiisto pelasi vieraissa Regions Cupin ottelun. Tiukka ja tasainen kamppailu kääntyi keltamustille lopulta 2-0. 

Elisa Stadionilla tasoeron pitäisi näkyä entistä selvemmin, kun päästään pelaamaan tutulla tekonurmella ja tilaa on muutama metri enemmän joka puolella. Kaskö IK on pelannut sarjassa neljä ottelua ja tilillä on kolme pistettä. Ainut voitto tuli Sporting Kristinasta numeroin 6-0. Tappiot ovat puolestaan tulleet Virkiälle, Korsnäsille sekä Norrvallalle.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että tänään pitäisi päästä juhlimaan kotivoittoa. Kuitenkin asenteen täytyy olla aivan viimeistä silausta myöten tapissa, jotta oma esitys on sellaisella tasolla, että pisteitä voidaan juhlia.

Kamppailu käynnistyy Elisa Stadionilla klo 19:00. Lipunmyynti tapahtuu portilta. 5€ / kpl.