lauantai, 24 heinäkuu 2021 10:43

FC Kiisto hamuaa kuudetta perättäistä voittoa – matka käy Kokkolaan

FC Kiisto kärsi Kolmosen avausottelussa tappion, mutta tämän jälkeen tilille on tullut viisi perättäistä voittoa! Viimeisin tuli keskiviikkona Lapualla, kun Virkiä kaatui tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1.

Virkiä-ottelu oli loistava osoitus joukkueen luonteesta ja laajasta materiaalista, sillä lukuisista poissaoloista huolimatta keltamustat venyivät väkisin voittoon ja täyteen pistepottiin. Tätä samaa asennetta tarvitaan myös sunnuntaina, kun bussi käynnistetään kohti Kokkolaa.

Luvassa on ottelu KPV/Akatemiaa vastaan ja taistelu kärkisijoista käy kiivaana, sillä sunnuntain isäntäjoukkue taistelee samoista sijoituksista lohkon kärjessä. KPV/Akatemia on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan kertaalleen ja tuo tuli ottelussa VPS Akatemiaa vastaan. Sunnuntain kamppailussa kohtaa kaksi vähiten maaleja päästänyttä joukkuetta, sillä kummallekin on tehty kuuteen otteluun ainoastaan viisi osumaa. Molemmat varmasti haluavat saada kuitenkin lisää tehoja hyökkäykseensä, sillä useampiin maaleihin olisi ainakin FC Kiiston puolella ollut tällä kaudella paikat.

Kuitenkin voitot ratkaisevat ja se on oikeastaan ihan sama, millä tuloksella se tulee. Tämä on ainakin tiedostettu keltamustien pukukopissa, sillä mikäli oma paketti pysyy kasassa, niin meidän lyöminen on äärimmäisen hankalaa. KPV/Akatemia tarjoilee kuitenkin taatusti loistavan vastuksen, joten pisteet tulevat sunnuntaina olemaan tiukassa.

Kokoonpanoon on ainakin luvassa helpotuksia, sillä useampi pelaaja palaa takaisin rosteriin sunnuntaina Kokkolassa. Tämä tarjoilee päävalmentaja Jan-Christian Westermarkille runsaasti vaihtoehtoja, joten siltä osin luvassa on otollinen tilanne.

Ottelu käynnistyy Kokkolassa sunnuntaina klo 15:00.

FC Kiiston seuraava kotiottelu on ohjelmassa torstaina 29.7. klo 19:00, kun Regions Cupin puolella vastaan asettuu Sääripotku. Tervetuloa Elisa Stadionille seuraamaan, että jatkuuko keltamustien Cup-taival seuraavalle kierrokselle.