lauantai, 29 tammikuu 2022 20:06

Paluu kotiin! FC Kiisto taistelee isoista pisteistä PJK:ta vastaan

FC Kiisto palaa muutaman viikon tauon jälkeen kotisaliin, kun vastaan asettuu Pirkkalasta tuleva PJK. Ottelu alkaa klo 15:00.

Keltamustat kävivät viime viikolla ryöstöretkellä Joensuussa, kun SC Riverball kaatui lukemin 4-3. Samaan aikaan sarjakakkonen AS Moon otti omista otteluistaan pisteet ja nousi hetkellisesti neljän pisteen päähän. Raahelaisilla on kuitenkin peli enemmän pelattuna, joten tilit tasaantuvat tänä viikonloppuna.

Sarja alkaa olemaan käytännössä kahden kauppaa, mutta se taistelu käykin todella kuumana. Näin ollen jokaisen pelin arvo korostuu eikä pistemenetyksiin ole varaa. Tämä pidetään tiukasti mielessä, kun sunnuntaina vieraaksi saapuu PJK.

Syksyllä FC Kiisto kaatui tiukan taistelun jälkeen PJK:n vieraissa numeroin 3-2. Tuo oli kelvollinen esitys, vaikkakin tiukoille se meni. Vastaavaa puolustusasennetta vaaditaan myös sunnuntaina, jotta pisteet irtoavat.

PJK-pelin tärkein nosto on se, että FC Kiiston on pitkästä aikaa vuoro tehdä avausmaali. Nyt on luvattoman useasti vastustaja käynyt rokottamassa. Vaikka keltamustat ovat ihailtavalla tavalla kääntäneet pelit lopulta itselleen, niin loputtomasti sekään ei onnistu. Tähän kiinnitetään taatusti huomiota, jotta sunnuntaina ollaan valmiita heti alkuvihellyksestä lähtien.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 15:00 ja valitettavasti yleisöä ei ole mahdollista koronarajoitusten vuoksi ottaa.