lauantai, 26 maaliskuu 2022 06:26

Nyt nautiskellaan! Kauden toiseksi viimeinen peli edessä – Kauppikselle saapuu vieraaksi KF Kosova

FC Kiisto kohtaa lauantaina kauden toiseksi viimeisessä ottelussa turkulaisen KF Kosovan. Ottelu käynnistyy Kauppiksella klo 15:00.

FC Kiiston kautta on jäljellä kahden ottelun verran, mutta jo nyt on selvillä, että keltamustat tulevat voittamaan sarjan ja lunastamaan paikan ensi kaudeksi Futsal-Liigaan. FC Kiiston riveissä ei kuitenkaan todellakaan laiteta lekkeriksi loppukautta, vaan tarkoituksena on voittaa vielä jäljellä olevat ottelut ja aloittaa juhlat hyvien tuloksien saattelemana. Haaste loppukauden aikana on kova, joten Kauppiksella päästään nauttimaan todellakin laatufutsalista.

Lauantaina vieraaksi saapuva KF Kosova on sarjassa viidentenä, mutta joukkueella on saumat nousta jopa vielä kolmanneksi loppukauden aikana. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Turussa Kiiston 6-3-voittoon ja vastaavanlaista esitystä toivotaan myös kotikentällä.

KF Kosovan riveistä löytyy runsaasti taitoa ja fyysisyyttä, joten tuohon on pystyttävä lauantaina vastaamaan. Sen sijaan joukkupelaaminen on joukkueen hienoinen heikkous, koska välillä tunne ottaa vallan ja järki pelaamisesta uupuu. Tuohon FC Kiiston on pystyttävä iskemään, sillä se avaa mahdollisuuksia loistaviin maalipaikkoihin, kun vastustajan paketti alkaa repsottamaan. Kärsivällisyys sekä hermokontrolli ovatkin isossa roolissa, kun voitosta lähdetään kamppailemaan tosissaan.

Yksi ehdoton seuraamisen kohta lauantaille on FC Kiiston ykköstykki Matias Träskbäck, joka on tiukasti kiinni koko sarjan pistepörssin voitossa. AS Moonin Hannes Seikkala ja Timi Knuutinen ovat vielä uhkaamassa tuota saavutusta, joten tänään vaaditaan lisää pisteitä, jotta kärjessä ero tukevoituisi entisestään. Träskbäck saa vierelleen tänään tutkaparinsa Toni Pylkkäsen, joka uupui Oulun reissulta sairastumisen vuoksi. Sen sijaan pari muuta poissaoloa on viime päivät tuoneet mukanaan, mutta FC Kiistolla on kuitenkin jalkeilla leveä materiaali, joten siitä homma ei jää lauantaina kiinni.

Ottelu käynnistyy Kauppiksella klo 15:00. Mikäli et pääse paikan päälle, niin suora lähetys on katsottavissa FC Kiiston YouTube-kanavalta. 

Muistakaa, että kausi huipentuu lauantaina 2. huhtikuuta, kun FC Kiisto kohtaa sarjakakkosen AS Moonin. Tuossa pelissä juhlitaan yhdessä koko voimin nousua Futsal-Liigaan, joten kaikki viimeistään tuolloin paikan päälle.