lauantai, 16 tammikuu 2021 10:08

Futsal Ykkönen: FC Kiisto matkaa lauantaina Tampereelle

FC Kiisto pelaa lauantaina isoista pisteistä, kun matka käy Tampereelle VehU:n vieraaksi. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 5-5-pistejakoon.

FC Kiisto nappasi viime viikonloppuna todella kovan taisteluvoiton, kun hankalaksi vastustajaksi muodostunut FC OPA kaatui 3-2. Voitto tuli tärkeään saumaan, sillä kärjessä ei ole varaa tällä hetkellä pistemenetyksiin. Sama kaava toistuu myös lauantaina, sillä VehU pitäisi pystyä kaatamaan vieraissa.

Helpolla pisteitä ei tule, sillä sarjaan täksi kaudeksi noussut VehU on osoittanut kuuluvansa sarjaan. Tästä osoituksena on se, että joukkue onnistui hakemaan Vaasasta tasapelin. Tilannetta ei helpota se, että loukkaantumiset riivaavat FC Kiistoa, sillä Ilari Antila on pois rosterista. Jo aikaisemmin poissaolijoiden listalta löytyvät Riku Jääskä, Gerard Bensyne Rafales sekä Miikka Niemi.

Jalkeilla on kuitenkin kaksi ketjua, joten tältä osin pystytään pitämään kovaa tempoa yllä.

Lauantaina klo 16:00 alkavaan otteluun on tarjolla myös suora lähetys, sillä VehU näyttää ottelun YouTube-kanavallaan selostuksen kera. Ei muuta kuin lähetys pyörimään ja kotisohvilla kannustus vauhtiin.