maanantai, 18 tammikuu 2021 07:49

Futsal Ykkönen: FC Kiisto taisteli Tampereelta todella arvokkaan pistepotin

FC Kiisto osoitti jälleen luonnetta viikonloppuna, kun joukkue haki kovan taistelun jälkeen täyden pistepotin Tampereelta. Lauantaina vastustajana oli Vehmaisten Urheilijat, joka kaatui numeroin 3-1.

FC Kiisto kaivoi jälleen yhden todellisen taistelun pöytään ja onnistui tavoitteessaan, kun Tampereelta lähti tuliaisiksi kolme pistettä. Jo edellisessä voitto-ottelussa FC OPAa vastaan todella tiukille joutuneet keltamustat saivat tehdä jälleen täyden päivätyön.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että VehU on paha vastustaja, sillä olihan ensimmäinen keskinäinen päättynyt lukemiin 5-5. Vierasreissuun lähdettiin myös hieman vajavaisella kokoonpanolla, sillä loukkaantumisia on riittänyt viime viikkoina. 

Taistelutahto oli kuitenkin alusta asti tapissa ja se palkittiin FC Kiistolle johtomaalin muodossa, kun Joel Sunabacka laukoi pallon takanurkkaan. Ensimmäisellä jaksolla ei lisäosumia nähty, joten tauolle lähdettiin keltamustien 1-0-johdossa.

Toisella jaksolla avausmaalista vastasi VehU, joka nousi komean kuvion päätteeksi tasoihin. Isännät saivat tästä selvästi virtaa tekemiseen ja pääsivät pariin otteeseen paikoille. FC Kiiston rutinoitunut joukkue otti kuitenkin homman jälleen haltuun ja eteni Toni Pylkkäsen laukauksella 2-1-johtoon. 

VehU lähti rohkeasti hakemaan kavennusta viimeisillä minuuteilla reikäpaidalla. FC Kiisto puolusti kuitenkin tiukasti ja piti kotijoukkueen pois vaarallisilta paikoilta. Lopulta ottelun ratkaisu syntyi reilu minuutti ennen loppua, kun Aapo Autio niittasi loppulukemat 3-1.

FC Kiiston parhaana palkittiin kaikki kolme osumaa syöttänyt Nicolas Tuisku, jonka kauden pistesaldo nousi jo 5+9.

Keltamustien voitto tarkoitti sitä, että kasassa on nyt 14 ottelun jälkeen 33 pistettä. Sarjakärkeen on matkaa ainoastaan kolme pistettä.

TÄSSÄ OTTELUN MAALIKOOSTE!