maanantai, 01 helmikuu 2021 13:19

Futsal Ykkönen: FC Kiisto ja Tervarit tasasivat pisteet

FC Kiisto ja Tervarit tasasivat pisteet sunnuntaina Vaasan Kauppiksella, kun loppunumerot kirjattiin vauhdikkaassa ottelussa 1-1.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että maaleja ei tulla montaa näkemään ja juuri sellainen ottelu myös saatiin. FC Kiisto otti pallollisen pelin haltuun heti alusta lähtien, kun taas Tervarit puolusti tiiviisti ja yritti iskeä vastaan. Kumpikin pääsi kertaalleen kolisuttelemaan tolppaa, mutta maalit antoivat vielä odottaa. Lopulta kuparinen meni rikki ensimmäisen jakson lopussa, kun Toni Pylkkänen paukutti pallon takakulmaan. Tauolle lähdettiin tuon osuman ansiosta keltamustien 1-0-johdossa.

Sama kaava jatkui toisella jaksolla. Tervarit piti pakettinsa todella tiiviinä ja luotti siihen, että vastaiskut tai erikoistilanteet tuovat tasoituksen. Lopulta se yksi nukahdus tuli isännille ja Tervarit sai hajotettua Kiiston muodon. Tuloksena oli 1-1-osuma. 

Keltamustat eivät tasoitusmaalista hämmästyneet, vaan paikkoja nähtiin johto-osumiin. Viimeistely kuitenkin sakkasi ja peli pysyi jännittävänä loppuun asti. Lopulta se todellinen etsikkoaika koitti reilut kaksi minuuttia ennen loppua, kun Tervareiden Ville Niskala otti toisen keltaisen kortin myötä ulosajon. Kellossa oli aikaa kaksi minuuttia ja 16 sekuntia, joten käytännössä loppuaika mentiin ylivoimalla.

FC Kiisto onnistui luomaan pari hyvää vetopaikkaa, mutta pyöritys ei harmittavasti tuonut tulosta. Näin ollen tuloksena oli 1-1-tasapeli, joka ainakin kotijoukkueen leiriin jätti happaman maun. 

Kausi jatkuu lauantaina 6. helmikuuta, kun vieraaksi saapuu FC Rauma. Toivottavasti viikonloppuna olleet tekniset viat on saatu kuitattua ja luvassa on jälleen laadukasta striimiä.