lauantai, 13 helmikuu 2021 06:40

Futsal Ykkönen: FC Kiisto matkaa Espooseen – mukana myös yksi debytantti

FC Kiisto lähtee reissun päälle lauantaina, kun edessä on vierasmatka Espooseen EBK:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 18:00.

Kiistolla on tiedossa pitkä reissu sekä haastava ottelu, sillä vaikka EBK on sarjataulukon alemmassa kastissa, niin joukkue on osoittanut pystyvänsä haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa. Tämä kävi selväksi viime viikonloppuna, kun EBK kärsi katkeran 6-5-tappion TPK:lle. Kärkikahinoissa mukana oleva TPK oli jo 1-4-tappiolla, mutta joukkue onnistui kääntämään silti kamppailun edukseen. Tämä on kuitenkin hyvä osoitus siitä, että EBK osaa pelata futsalia ja vieraista ei varsinkaan ole helppoa hakea pisteitä.

Kiiston ja EBK kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Vaasassa keltamustien 6-4-voittoon. Alkukaudesta pelattu ottelu oli Kiistolta tahmea, minkä osoittaa myös neljä päästettyä maalia. Nyt peli on terävöitynyt ja puolustus on ollut rautaa. Kuitenkin maalinteon tuska on paistanut otteista ja viime viikonloppuna tolpatkin olivat vastustajan puolella, vaikka FC Rauma kaatuikin numeroin 3-1. Maaleja on kuitenkin pystyttävä tekemään enemmän, jotta viimeinen puristus saataisiin tekemisestä pois. Toisaalta jos maaleja omiin menee keskimäärin ottelua kohden 1-2, niin silloin voittoon ei kovin montaa maalia vaadita.

FC Kiistolla on kokoonpanossa hieman mietittävää lauantaille, sillä kapteeni Lauri Karri on pelikiellossa loukkaantumisen vuoksi. Tähän päälle tulee muutama muukin poissaolo, mutta täydennystä saatiin rosteriin yhden uuden pelaajan johdosta. Pelaajan sopimusjulkaisu on luvassa myöhemmin tänään, joten kannattaa olla kuulolla. Se on varma, että jalkoja on tulossa runsain mitoin kentälle, sillä FC Kiiston tuorein pelaaja omaa yksilötaidon lisäksi hurjan määrän nopeutta.

Kiiston Espoon reissu käynnistää neljän viikon mittaisen vieraskiertueen, jonka aikana pelataan niin Alastarolla, Turussa kuin Raahessakin. Lauantain EBK-ottelu on ohjelmassa klo 18:00 ja ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, että ottelu kuvattaisiin. Mikäli näin kuitenkin on, niin siitä informoidaan tietysti myös fanejamme.