lauantai, 20 helmikuu 2021 08:44

Futsal Ykkönen: FC Kiisto matkaa lauantaina Loimaalle

FC Kiiston vieraskiertue jatkuu lauantaina, kun keltamustat matkaavat Loimaalle AU:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 15:00.

FC Kiiston tärkeät ottelut jatkuvat, kun edessä on taisto kärkikahinoissa olevaa AU:ta vastaan. Kyseessä on tähän mennessä kauden tärkein ottelu, joten valmistautuminen on tehty myös sen mukaan. Myös jalkeille saadaan jälleen laadukas ryhmä, vaikka ilman poissaolijoita ei tälläkään kertaa selvitä.

Kapteeni Lauri Karri vapautuu pelikiellosta ja on jälleen mukana matkassa. Tänään luvassa on myös Matias Tiiron viimeinen peli tälle kaudelle, sillä varma pohjapelaaja suuntaan töiden perässä uusiin maisemiin. 

FC Kiiston ja AU:n kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Vaasassa keltamustien 3-0-voittoon. Tuosta ottelusta on kuitenkin kulunut aikaa jo lähes neljä kuukautta, joten tuosta ei kannata vetää johtopäätöksiä. 

Viime viikonlopun EBK-ottelu oli pitkästä aikaa tehokasta tekemistä ja maalihanojen aukeaminen antaa varmasti itseluottamusta lisää lauantain taistoon. Laajalla rintamalla tehoja tällä kaudella iskenyt FC Kiisto ei ole yhden miehen varassa ja se on tärkeää loppukauden aikana, kun edessä on useampi tiukempi ottelu.