perjantai, 28 toukokuu 2021 11:15

Regions Cup: FC Kiisto aloittaa Cup-taipaleensa Kaskö IK:ta vastaan

FC Kiiston edustusjoukkue pääsee vihdoin ja viimein tositoimiin, kun kausi pyörähtää käyntiin Regions Cupin muodossa. Koronapandemia on sotkenut pahasti alkukauden otteluohjelman, mutta nyt tilanne on parantunut niin, että pelit voidaan käynnistää.

FC Kiistolle yksi kauden päätavoitteista on ehdottomasti menestyminen Regions Cupissa, johon pääsee osallistumaan kaikki Kolmosessa ja alempana pelaavat joukkueet ympäri Suomen. Ensimmäiset kierrokset pelataan kuitenkin pienemmissä alueissa ja turnauksen edetessä pelimatkat tulevat pitenemään.

Kiistolle arpa heitti vastaan samassa sarjassa pelaavan Kaskö IK:n. Ottelu pelataan Kaskisissa, joten harmittavasti avausottelu on vieraskentällä. Kaskö IK sijoittui viime kaudella Kolmosessa kuudenneksi. Kiistohan pelasi viime kaudella puolestaan Kakkosta, jossa kausi päättyi putoamiseen.

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran vuonna 2019, jolloin Kiisto voitti molemmat ottelunsa. Kotikentällä lukemat olivat tylyt 8-2, mutta sen sijaan vieraissa pistepotti irtosi tiukan taistelun päätteeksi 1-0.

Luvassa on taatusti lauantaina todella tasainen peli, jossa kummankin täytyy lyödä pöytäänsä parasta jatkaakseen Cupissa eteenpäin.

Ottelu käynnistyy lauantaina klo 15:00 ja FC Kiiston kokoonpano otteluun julkaistaan Facebookissa ottelun alla.